WE CARE

Voor de kwaliteit van de arbeidsomstandigheden van onze Italiaanse medewerkers de “Parentini familie”. Parentini is sinds de oprichting in 1976 een familiebedrijf, en nu 40 jaar later, nog steeds.

In de loop der jaren is de Parentini “familie” gegroeid. Maar samen met Gianpaolo zelf, zijn er nog steeds veel medewerkers van het eerste uur. Familieleden die vaak nog aan de allereerste jerseys hebben meegewerkt.
Deze familie spirit en de bedrijfscultuur van Parentini zit diepgeworteld in de kernwaarden van ons bedrijf. Dat begint met de zorg voor onze mensen en hun werkomstandigheden.

In de huidige tijd, waarin veel werk wordt uitbesteed aan minder welvarende landen, en de zoektocht naar goedkope arbeid, wordt helaas nog wel eens vergeten om goed voor de mensen te zorgen.

Voor Parentini bestaan hier geen compromissen. Zeker niet als het aankomt op de zorg voor elkaar en het welzijn van onze mensen. Iedere medewerker is even belangrijk, omdat iedere medewerker zijn kennis, talenten en passie meebrengt naar de werkvloer. En dat geven we via de beste fietskleding die er is, door aan u, onze klant.

Geef een reactie