K-Dry

De beste verzekeringspolis voor slecht weer.

Je kent het wel. Dat je ongeacht de tijd van het jaar, meerdere seizoenen tegelijk tegen komt in één rit. En in sommige ritten zelfs alle vier de seizoenen!

Parentini is hiervoor onze innovatieve oplossing. Het zorgt ervoor dat je comfortabel blijft onder de slechtst mogelijke omstandigheden. Lichtgewicht en eenvoudig opgeborgen in je achterzak, zul je niet doorhebben dat je de K-Dry bij je hebt. Tenminste… totdat je hem nodig hebt. Een spontane regenbui, snel wisselende weersomstandigheden, een plotseling koufront, een lange afdaling met een groot verschil in temperatuur boven op de berg of in het dal. Dit zijn de situaties waarbij Parentini K-Dry het best tot zijn recht komt.

Gemaakt met een speciaal lichtgewicht membraam dat winddicht, waterdicht en ademend is. De stof voelt zeer zacht aan en is super klein op te vouwen zodat het eenvoudig in je achterzak past. De stof is behandeld met het speciale POLYURETHANE membraam.

De dagen dat je waterdichte fietskleding aanvoelt als een vuilniszak zijn officeel voorbij! De Parentini K-Dry heeft een fantastische anatomische pasvorm voor optimaal comfort. De technische materialen helpen om de lichaamstemperatuur optimaal te reguleren. De K-Dry is beschikbaar als longsleeve en gilet in de kleuren Fluoriserend geel, zwart of transparant.
De Gilet is een goede optie voor die zomerritten waarbij de temperatuur net iets lager start in de ochtend. Of wanneer jouw rit uit meerdere korte klimmetjes bestaat.
Daarnaast brengen we ook de K-Dry Elastic, een speciale uitvoering van de K-Dry welke een nog betere anatomische pasvorm heeft en geweldige nieuwe designs.